Print

Muistutuksena vielä että ensi kesän MM-kisapaikat USA:n Pohjois-Carolinassa pidettäviin kisoihin jaetaan tämän kauden kilpailuiden perusteella. SM-kilpailujen parhaat kolme venettä ovat oikeutettuja arvokilpailupaikkaan ja loput jaetaan rankingsarjan perusteella. Viimevuosina meille on ollut jaossa kahdeksan paikkaa.

Muistakaa ilmoittautua kisoihin ajoissa. Vaikka ei olisikaan vielä miehistöä tai muita palikoita kasassa niin voi ilmoittautua ja täydentää tietoja myöhemmin.

Seuraava rankinosakilpailu purjehditaan Jyväskylässä 17.-18.7 ja kilpailukutsu on luvattu julkaista juhannuksen jälkeisellä viikolla. Edellispäivänä voi osallistua Fleet 328 mestaruuskisoihin joka käy loistavasta harjoittelusta rankingiin.

Muut heinäkuun kisat ovat Keiteleregatta jota on kaavailtu perinteiseen paikkaan 3.-4.7. Kisan järjestää JVS ja siellä primus motorina Karhusaaren Vesa. Päijännepurjehdus on JVS:n rankingiä seuraavana viikonloppuna 24.-25.7. Sinne osallistuu tänä vuonna ainakin puolenkymmentä Litiä.

Elokuussa on puuvenenille Viaporin Tuoppi 14.8 (ilmoittautuminen avattu manage2sailissä). Siitä sitten lyhyen siirtymisen kautta Tervetuloa kaikki puuveneet Tuusulanjärvelle SM-kisoihin! SM-kilpailukutsu (20.-22.8) ja ilmoittautuminen on jo avattu, joten sinne toivotaan hyvissä ajoin runsaasti ilmoittautumisia.

Syyskuussa onkin sitten 4.-5.9 Naantalin ranking ja viimeisenä rankinginä Tuusulanjärven Syyspurjehdus 18.-19.9.

Sokerina pohjalla on vielä lokakuun puolella Kirkkonummella KVP:n järjestämä Sokerina pohjalla regatta.

Hyvää Juhannusta

Kilpailupäällikkö