Print

Lightningliitto järjestää retkipurjehduksen 10. - 11.7.2021 Kotkan kauniissa saaristossa. Maisemat vaihtelevat kun purjehditaan rosoisesta satamakaupungista itäisen Suomenlahden kansallispuistoon. Retkipurjehduksen kohteena on entinen sotilassaari Rankki, jonka monet tuntevat merisäätiedotuksesta "Kotka Rankki". Saaren nähtävyyksiä ovat sotilaskäytön ajalta olevat rakenteet ja tietysti saaristoluonto. Luvassa on kesäistä ohjelmaa historiaa havisevalla alueella sekä tietenkin yhdessä oloa mm. retkeilyn ja eväiden merkeissä.

Rankin laiturin venepaikat ovat kylkikiinnityksellä. Saaressa voi majoittua telttaan (15 €/teltta) tai kasarmin tupaan (35 €/hlö). Saaren palveluihin kuuluu Sotkun ravintola ja pieni kauppa. 15 hengen sauna on alustavasti varattu meille klo 19-21 (100 €/tunti).

Ilmoittaudu mukaan! Ilmoita oletko osallistumassa omalla veneellä vai kaipaatko gastin paikkaa. Koska kyseessä ei ole kilpapurjehdus voi veneiden henkilömäärä olla myös neljä tai useampi. Tavaroille järjestetään kuljetus köliveneellä tai moottoriveneellä.

Ilmoittaudu osoitteeseen info (at) lightning.fi