Lähde Litillä mukaan purjehtimaan Inarijärven ympäri!

Tämä unohtumaton retkipurjehdus järjestetään 11.-19.6.2022. Lähdemme Inarin kylästä nelostien vierestä kiertämään Inarijärveä ja palaamme samaan paikkaan kuuden tai viimeistään seitsemän päivän purjehduksen jälkeen.

Ajankohdaksi on valittu kesäkuun puoliväli, koska silloin ei ole hyttysiä ja voimme nauttia yöttömästä yöstä. Vesi on tietysti kylmää ja ilmakin voi olla mitä vain, joten varusteet on oltava sen mukaiset. Yöpyminen tapahtuu omissa teltoissa.

Reissun järjestää Nikean venekunta.

Alustavan tiedustelun mukaan Inarijärvelle on lähdössä näyttävän iso Litilaivue!

Syyspurjehdus 2021, joka on samalla Lightning rankingsarjan kuudes osakilpailu järjestetään 18.-19.9 Tuusulanjärvellä. Kilpailukutsu on julkaistu ja ilmoittautuminen on alkanut!

Kilpailukutsu ja ilmoittautuminen http://www.manage2sail.com/ 

 

Rankingsarja jatkuu vielä, R5 kisataan Naantalissa ja R6 TP:llä. Kauden sokerina pohjalla kisataan Kantvikissa.  Ilmoittaudu mukaan!

4.-5.9. Naantali R5. Ilmoittaudu viimeistään 1.9!: https://www.manage2sail.com/

18.-19.9. Syyspurjehdus R6, TP. https://www.manage2sail.com/

2.-3.10. Sokeri pohjalla, Kantvik. Ilmoittautuminen: https://www.manage2sail.com/

Perjantaista sunnuntaihin kisattiin TP:llä, Tuusulanjärven oikukkaissa tuulissa tämän vuoden suomenmestaruudesta. Voitto ratkesi vasta aivan viimeisessä lähdössä useamman veneen ollessa lähes samoilla pisteillä. 
 
1. Samppa J Salminen FIN- 14364 Nikea
2. Arttu Leppänen FIN-14331 Shark
3. Georg Tusse Tallberg FIN-15500 Illusia
 
 
Onnea voittajille, ja kiitos jokaiselle osallistuneelle, 18 miehistölle, hienosta kisasta ja rehdistä purjehduksesta!
 

Lightningin Suomen mestaruudesta kisataan 20. - 22.8.2021 ja samalla juhlitaan Tuusulanjärven Purjehtijoiden 50-vuotisjohlaa. Näinä kolmena päivänä on runsaasti ohjelmaa, joten lataa itsellesi käsiohjelma tästä:

Lightning SM juhlaregatta ja Tuusulanjärven Purjehtijoiden 50-vuotisjuhlan käsiohjelma

SM-kisoissa perjantaina purjehduksen jälkeen on Lightningliiton illanvietto: grillit kuumiksi TP:n rannassa. Litiliitto tarjoaa alkoholitonta juomaa ja mausteet – omat grillieväät mukaan! 

 

17 venettä on ilmoittautunut kisoihin tällä hetkellä ja luvassa on upea TP:n 50-vuotisjuhlaregatta Tuusulanjärven tuulissa. Nähdään pian!

Treenileiri järjestetään kilpailuja edeltävänä sunnuntaina 15.8.2021 Tuusulanjärvellä (Niemennokantie 12, Järvenpää). Tule hiomaan purjehdustaitoja ja tutustumaan samalla kilpailualueeseen. Leiri on tarkoitettu kaiken tasoisille osallistujille. Lauantaina ei järjestetä harjoituksia johtuen samana päivänä käytävästä Viaporin Tuopista, johon osallistuu useita Lightning-purjehtijoita. 

Sunnuntaina 15.8 SM treenileiri

Aloitetaan päivä teorialla, joka käsittelee mm. Tuusulanjärven tuuliolosuhteita. Tämän jälkeen suunnataan vesille harjoittelemaan.

10.00 Kokoontuminen, ohjeistus ja teoria (TP klubitilat)
11.30 Vesille
14-15.00 Evästauko; omat eväät mukaan!
15.00 Vesille
n.17.00 treenien läpikäynti ja leirin päätöstilaisuus (TP klubitilat)

(Ohjelma on alustava, muutokset ovat mahdollisia.)

Lightningliitto sponsoroi leirin järjestämisen kustannukset, joten treenileiri on maksuton osallistujille! Osallistujat huolehtivat itse ruokailusta ja majoittumisesta. Ilmoita osallistumisestasi: info at lightning.fi

SM-kilpailut 20.-22.8.2021

Näitä SM-kilpailuja ei kannata jättää väliin! Tänä vuonna TP juhlii 50-vuotista toimintaansa ja kilpailut ovat samalla TP:n juhlaregatta. Kaikki Lightningit lähtöviivalle!

Lue kilpailukutsu ja ilmoittaudu: https://www.manage2sail.com/fi-FI/event/f127440b-74ce-42ec-95a6-347a301215bb#!/