Tuusulanjärven Purjehtijat järjestävät perinteisen Syyspurjehduksen 22.-23.9.2018. Ilmoittautumisohjeet löytyvät kilpailukutsusta: TÄÄLTÄ.

Tampereen kevyessä, mutta haastavissa ja vaihtelevissa tuulissa voittoon purjehtivat:


1. Sakari Pesola, Arttu Tolvanen & Timo Lipas
2. Lauri Hemming, Antti Kanninen & Erik Hartman
3. Rosemarie Hartman, Eeli Suutari-Jääskö & Rosabella Hartman

Onnea voittajille!

Lisää tuloksia.

Lightningliiton hallituksen päätöksellä vuoden 2018 ranking kilpailusarja jää viiden osakilpailun mittaiseksi.

Aikaisemmin viiden osakilpailun mittaista ranking sarjaa on purjehdittu vuonna 2013, jolloin kaikki sarjan kilpailut laskettiin mukaan. Tähän tietoon perustuen on päätetty, että myös vuonna 2018 kaikki viisi kilpailua lasketaan mukaan ranking sarjaan.

Katso vuoden 2018 sarjatilanteen tulokset.

---

Vielä on aikaa ilmoittautua mukaan vuoden viimeiseen ranking-kilpailuun Tampereella 1.-2.9.2018. Linkki ilmoittautumiseen.

 

Airisto Regatta ja Lightningien SM-kilpailu käytiin vaihtelevissa keleissä. Perjantaina ei ollut lähtöjä kovan tuulen takia. Lauantaina tuuli oli hieman leppynyt ja neljä lähtöä purjehdittiin vauhdikkaissa merkeissä. Sunnuntaihin mennessä sää muuttui ja rantaan palattiin vesisateessa yhden lähdön jälkeen veneet hinauksessa. Viikonloppu oli tapahtumarikas, veneiden kaatumisiltä ei vältytty ja kilpailu oli kovaa.

Voittoon purjehtivat Laura Pesola, Janiina Partanen ja Meeri Aro (TP). Voitto on historiallinen, sillä vuodesta 1948 alkaen jaettu pokaali saa kylkeensä ensimmäisen naiskipparin ja naisiston nimet.

Hopeaa saivat Matti Aalto, Pyry Aalto ja Raine Pirinen (TP), ja kolmantena pronssilla Kimmo Aromaa, Mika Aromaa sekä Pekka Bollström (M).

Onnea voittajille!

Katso lisää tuloksia.

Katso Studio Kukka -kuvapalvelun kuvia kilpailusta.