Tule nauttimaan kesäpäivistä Zoom8-luokan MM-kisoihin Lohjalle.

 

Lightningliitto avustaa Lohjan Pursiseuraa Zoom8-luokan MM2018-kisoissa 16.-21.7.2018 ja vielä on tarve apukäsille!

 

Zoom8-luokan kilpailuihin kaivataan toimihenkilöitä erilaisiin työtehtäviin niin maalla kuin vesillä kilpailujen aikana. Vastineeksi Lohjan Pursiseuralaiset tarjoavat apua Espoossa Lightningien MM-kisoissa, joka on litien ainoa kansainvälinen suurtapahtuma kesällä 2019. Voit osallistua koko kilpailujen ajan tai muutamana päivänä. Työtehtäviä jaetaan osaamisen mukaan ja niihin annetaan ohjeistus. Aikaisempi kokemus on siis plussaa, mutta ei välttämätöntä. Tärkempää on positiivinen asenne ja innokkuus!

 

Lisää tietoa kilpailuista: www.zoom8worlds2018.com

Ilmoittaudu mukaan: info (at) lightning.fi

ILCA Youth Worlds lopulliset tulokset löytyvät tästä linkistä.

Voiton ottivat Yhdysvaltalaiset nuoret. Suomalaisista parhaalle sijoitukselle kymmenenneksi ylsi Laura Pesola, Meeri Aro ja Janiina Partanen. Akseli Keskinen, Lauri Virtanen ja Eeva Hemming olivat sijalla 14.

Kaksi suomalaista venekuntaa; Laura Pesola ja Akseli Keskinen miehistöineen osallistuvat nuorten maailmanmestaruuskilpailuihin Kreikan Voulassa 3.-7.7.2018.

Seuraa kilpailumatkaa blogissa.

Peukkuja molemmille miehistöille!

Keitele regatta 2018 purjehdittiin tuulisissa ja puuskaisissa keleissä. Kilpailuun otti osaa kuusi litiä, joista voiton saavutti Samppa J Salmisen kipparoima Nikea. Onnea voittajille!

Tulokset ja kuvia löytyy Ala-Keiteleen Pursiseuran sivuilta.

Lue myös: Artikkeli Äänekosken kaupunkisanomien sivuilla ja artikkeli Keskisuomalaisen sivuilla.