Vuosikokous lähestyy ja tiedustelemme, onko liiton jäsenillä asioita, joita halutaan nostaa esityslistalla? Jätä vastauksesi kommenttina tai sähköpostitse: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Julkaisemme pian myös infoa MM-kisojen maapaikoista ja ilmoittautumisesta. Jos et ole saanut Lightningliitolta sähköpostia viime aikoina niin tarkistathan, että meillä on sähköpoistiosoitteesi ajantasalla.

Tutustu MM2019 kotisivuihin tästä.

On kulunut 70 vuotta Suomen Lightningliiton perustamisesta ja liiton hallitus toivottaa sinut tervetulleeksi juhlimaan toimintansa jatkumista Ravintola Kerhossa, Tuusulassa 1.12.2018 klo 18.00 alkaen.

Illan ohjelmassa on muun muassa näkökulmia ja nostalgiaa liiton toiminnasta viimeisien vuosikymmenten ajalta sekä tulevaisuuden näkymiä ja paljon muuta.

 

Illalliskortin hinta on 43,00€. Hintaan sisältyy kuohuviini tarjoilu, kolmen ruokalajin illallinen ja viini tai muu ruokajuoma. Olemme saaneet ravintolalta kaksi erilaista menua, joista voit valita (Lataa menu tästä).

Pyydämme ilmoittamaan ennakkoon valitsemasi menun, otatko alkumaljan ja ruokajuoman alkoholillisena vai alkoholittomana, sekä mahdolliset erikoisruokavaliot ja allergiat.

 

Ennen juhlatunnelmia Lightningliitto kokoontuu pitämään vuosikokouksen klo 16.00 alkaen Kerhon kokoushuoneessa.

 

lmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 20.11.2018 mennessä. Ilmoitathan samalla osallistutko liiton vuosikokoukseen ja/ tai 70-vuotisjuhlaan.

Huomioithan, että illallistilaisuuteen ilmoittautuminen on sitova.

Suomen Lightningliiton 70-juhlavuotta juhlistetaan vuosikokouksen yhteydessä 1.12.2018.

Illalliskortit tulevat myyntiin pian, merkitse siis päivä kalenteriin ja seuraa tulevia päivityksiä!

 

TP:n perinteinen Syyspurjehdus kilpailtiin vaihtelevissa olosuhteissa. Lauantaina kovan tuulen johdosta saatiin purjehdittua vain yksi lähtö. Sunnuntaiksi tuuli kuitenkin leppyi ja yhdeksän venettä kilpaili kuusi purjehdusta.

Voiton otti JVS:n Samppa J. Salminen, Tero Kotimäki ja Heikki Nurmi. Toisena oli TP:n Risto Pesola, Matti Aalto ja Lauri Virtanen, ja kolmantena Helsingin Merenkävijöiden Kimmo Aromaa, Mika Aromaa sekä Pekka Bollström. Onnea voittajille!

Lue lisää tuloksia.

Lauantaina juhlistettiin myös Sakari Pesolan Kikka-veneen 60-vuotisjuhlapäivää. Paikalla oli myös veneen alkuperäinen omistaja Markku, sekä veneen kunnostanut Arto.