Print

Tervehdys Litipurjehtijat!

Kuten jäsenkirjeessä ilmoitettiin, meillä TP:llä aloitetaan tämä kilpailukausi kevyellä leirillä. Leirillä kerrataan vanhoja asioita ja opetellaan uusia, mutta ehkä tärkeintä on kuitenkin vaihtaa talven kuulumiset ennen kauden alkua, joten kaikki tervetulleita rantaan korjaamaan, paikkaamaan, trimmaamaan paattia. Tai vain mukaan kuuntelemaan talven turinat ja kertaamaan olympiadin uudet säännöt.

 

Leiri järjestetään yhtä aikaa E-jollaleirinkanssa. Muuta yhteistä leireillä ei ole kuin samat kokit keittiössä ja turvaveneet radalla.

Leiri pyritään jakamaan kahteen osaan siten, että ensikertalaisille on koko ajan jotain ja kokeneemmat valitsevat sittenparhaat palat mihin haluavat osallistua. Veneen miehistökin voi hajaantua omille osa-alueilleen.

Aikataulu olisi seuraava:

09.00 –10.00 Aktiivisimmat tulevat rantaan ja purkavat paatin pressuista ja nostavat maston pystyyn.

10.00 –11.15 Lähtöjä 'maalla'. Eli käydään koulutusluokassa läpi lähtöä edeltäviä valmisteluja, varsinainen lähtö ja heti lähdön jälkeiset toimenpiteet. Esko, Rose, Matti.

10.00 –11.15 Veneen maston perustrimmi ulkona veneiden kimpussa. Kimmo, Sakke.

11.30 –12.00 Harjoittelu, roolit ja perustaktiikka. Rose.

11.30 –12.00 Sääntömuutokset. Sakke.

12.00 –13.00 Ruokailu

13.00 –13.30 Illan vesiharjoittelun tavoitteet ja kuivaharjoittelu

13.30 –Vesille treenaamaan lähtöjä ja merkinkiertoa

...Riippuen tuulista ja osanottajista takaisin rantaan

17.00 alkaen Sauna valmiina ottamaan vastaan purjehtijat rankan päivän jälkeen

Leirin hinta on 10Eur, joka peritään rannassa. Maksu sisältää ruokailun ja järjestävän seuran kaluston ja polttoainekustannukset.Jos tulet TP:n ulkopuolelta, voit näppärästi käydä kisaamassa yhdet tiistaikisat ennen lauantain rankingejä. Muistutukseksi, TP:llä on aina sauna lämmin tiistaikisojen päätteeksi.

Riitta ottaa leiri-ilmoittautumisia vastaan riitta.kangas at nokia.com

Aikataulu on aika tiukka, mutta tarkoituksena on kerrata vähän vanhoja asioita, jotta jokainen venekunta olisi valmiina ja hyvässä iskussa seuraavan viikonlopun On The Rocks kisoissa.

Rannassa nähdään.

  Liti hallituksen puolesta,   Esko