Kilpailukauden avaa perinteisesti TP:n On the Rocks 4.-5.5.2019. Lue kilpailukutsu ja ilmoittaudu: manage2sail.com

Lisäksi EPS on julkaissut kilpailukutsun 25.-26.5. joka on Litien ranking 2. Lataa ja lue kilpailukutsu TÄÄLTÄ.

Hyvät Lightning-purjehtijat!

 

Lightning-luokan euroopanmestaruus-, masters- sekä maailmanmestaruuskilpailut Espoon Nuottaniemessä lähestyvät. Suomella on tällä hetkellä 16 veneen edustus MM-kilpailuissa. Kaiken kaikkiaan kilpailutapahtumaan on rekisteröitynyt noin 50 venettä ja odotamme lisäpaikkoja MM-kilpailuun.

 

Suomen Lightning-liitto järjestää avoimen karsinnan lisäpaikoista ja toivomme hakemuksia laaja-alaisesti.

 

MM-vesille voi päästä kahta reittiä pitkin, joko aikaisemmalla kilpailumenestyksellä tai osallistumalla lightning-luokan kisoihin TP:n On the Rockseissa 4.5.-5.5.2019.

 

Jos kiinnostuit, ota yhteys Lightning-liiton hallitukseen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., niin saat tarkemmat tiedot karsintamenettelystä.

 

Lue lisää: www.lightningworlds2019.com

 

Muistutamme myös, että euroopanmestaruuskilpailuun on avoin ilmoittautuminen!

Sunnuntaina 14.4. klo 12 alkaen TP:n rannassa veneiden trimmausta kisakauteen Sakari Pesolan johdolla.
Jos tulet kauempaa niin ole yhteydessä mahdollisuudesta jättää vene odottamaan TP:n On the rockseja.

Tervetuloa virittelemään!

 

Tarjotaksemme onnistuneen tapahtuman kilpailijoille ja vieraille kaipaamme toimihenkilöitä osallistumaan tapahtuman järjestelyihin! Apukäsiä kaivataan niin merellä kuin maissa erilaisissa työtehtävissä. Talkoolaisena olet aitiopaikalla seuraamassa kisoja.

Ilmoittautumisen yhteydessä kerro erikoisosaamisesi, minkälaisissa tehtävissä voisit toimia ja minä päivinä. Kilpailunjärjestä katsoo annettujen tietojen pohjalta sopivan tehtävän. Järjestämme koulutuspäivän ennen kilpailutapahtuman alkua.

Katso kilpailujen aikataulu.

Ole yhteydessä jo tänään ja ilmoittaudu sähköpostitse: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tervetuloa mukaan nauttimaan kisoista!