Kansainvälinen luokkaliitto ILCA myöntää Kuopiossa SM-kilpailuihin osallistuville tulokasgasteille ja kahdelle aivan uudelle venekunnalle ilmaisen jäsenyyden.

Hae jäsenyyttä lähettämällä sähköpostia info (at) lightning.fi

 

Kuopion SM:t ovat aivan pian, ja SM-statuksen ylläpitämiseksi lähtölinjalla pitäisi taistella vähintään 20 litiä. Tiedossa on useampi kippari ilman miehistöä, vapaita gasteja ja miehistöjä ilman kipparia.
Ilmianna siis itsesi, kaverisi sekä potentiaaliset uudet litipurjehtijat ja löydä uusi purjehduskaveri lähettämällä sähköpostia This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai soittamalla hallituksen jäsenelle.

Kaikki mukaan - niin uudet kuin vanhatkin litipurjehtijat!

SM:t Kuopiossa 30.8.-1.9.2019.

Kilpailukutsu ja ilmoittautuminen.

Kuopio Sailing Weekend.

Imatran Salama-regatassa (R4) voittoon kiiti Laura Pesola, Laura Björk ja Meeri Aro! Toinen sija meni Matti Leppänen venekunnalle ja kolmanneksi tuli Samppa J Salminen miehistö. Onnea voittajille!
Olosuhteet vaihtelivat lauantain kevyestä kelistä sunnuntain puuskaiseen kaakkoistuuleen. Salama-regatassa saatiin myös kolme uutta lähtövoittajaa Saimaaseen heitettäväksi. Kiitos Imatran Pursiseuralle kilpailun järjestämisestä!

 

Heinäkuun päivät vaihtuvat elokuuhun ja syksyn kilpailut lähestyvät. Luvassa on purjehdusta järvimaisemissa ja uutena paikkana mukana on Imatra. Litien SM:t 2019 ovat tänä vuonna Kuopiossa! Lue kilpailukutsu ja ilmoittaudu: Manage2sail

---

Imatralla järjestettävään Ranking 4 10.-11.8. ehtii vielä ilmoittautua! Kilpailukutsu