Lightningliiton vuosikokous pidetään tänä vuonna 28.11. Tiedotamme asiasta lisää pian.

TOP 5

 

Sija Kippari Seura YHT
1 Samppa J. Salminen JVS 41.33
2 Laura Pesola TP 40.57
3 Lauri Hemming EPS 23.44
4 Matti Leppänen TP 22.51
5 Esko Aalto TP 21.88

...

Pistetilanne...

TP:n Syyspurjehduksessa kisattiin kauden viimeinen rankingkilpailu ja samalla lyhytradan luokkamestaruus. Viikonloppu oli tilanteita täynnä ja keli aivan erinomainen, aurinkoa riitti ja puuskia oli tarpeeksi. Tänäkin viikonloppuna saatiin uusi lähtövoittaja. Kuvassa mukana, Ilmari ja Eemeli Konsen, innokkaat ja tuoreet litijunnut. Suuri kiitos kanssakilpailijoille ja kilpailunjärjestäjille mukavasta viikonlopusta!

1. FIN-15500 John WINQUIST, Sanni SIIRA, Miimu AIRAKSINEN
2. FIN-15415 Laura PESOLA, Laura BJÖRK, Meeri ARO
3. FIN-15331 Arttu TOLVANEN, Sakari PESOLA, Saara KUISMA

Lisää tuloksia: Manage2sail

TP:n Syyspurjehduksen ilmoittautuminen sekä kilpailukutsu löytyy Manage2sailissä. Syyspurjehdus on tämän kauden viimeinen ranking. Tavataan kisoissa!

Tampereen ranking purjehdittiin vaihtelevassa kelissä; lauantaina oli kovaa tuulta ja paljon erilaisia tilanteita, kun taas sunnuntaina oli huomattavasti kevyempää kyytiä. Jännittävä kisa olikin, sillä voittaja ratkesi vasta viimeisessä lähdössä. Kiitos hyvästä kilpailusta kaikille osallistujille, kilpailunjärjestäjille ja muille mukana oleville!

1. FIN 15331

Arttu TOLVANEN
Sakari PESOLA
 
2. FIN 14364
Tero KOTIMÄKI
Heikki NURMI
 
3. FIN 14534
Jukka NIEMI
Emmi AMBERLA
 

Espoon ranking purjehdittiin reippaassa kelissä ja tilanteilta ei vältytty. Rysäkarin alueella voittoon purjehti Samppa J. Salmisen miehistö, toiseksi sijoittui Lauri Hemmingin venekunta ja kolmanneksi Arttu Tolvanen miehistöineen. Onnea voittajille, ja kiitos kilpailunjärjestäjille!