Kausi alkaa Rocksista

On the Rock´s purjehditaan tänä vuonna 8.-9. toukuuta Tuusulanjärvellä. Edellytyksenä on että jäät on sulaneet. Perinteinen Keiteleen regatta järjestetään tänä vuonna 17.-18. heinäkuuta, heti Helsinki regatan jälkeen. Päijännepurjehdus seilataan tänä vuonna 24-25 heinäkuuta. Viaporin tuoppi johon puulitit joukolla osallistuvat purjehditaan Helsingin edustalla 14 elokuuta.

 
Lightning arvokisoja

Tänä vuonna Euroopan mestaruuskisat purjehditaan Nigeriassa. Lagos Yacht Club järjestää kisat lokakuussa. Nuorten MM kisat järjestetään 19.-22. heinäkuuta. Paikkana
on Salinas Equadorissa.

 
Kesän 2010 SM regatta Turussa

Tänä vuonna Lightning-luokan Suomen mestaruuskisat purjehditaan Airistolla Turussa. Kisat ovat aivoimet ja tänä vuonna pyrimme huokuttelemaan myös kansainvälisiä miehistöjä mukaan Turkuun. Huokuttimena on vuoden 2011 Euroopan mestaruuskisat jotka myös purjehditaan Turussa. Ensi vuonna Turku on Euroopan kulttuuripääkaupunki.

Lue lisää...
 
Lisää amerikanveneitä

Uusi vuosikymmen lähti ainakin Lightning veneiden osalta varsin mukavasti käyntiin. Joulunpyhinä tuli taivaan täydeltä lunta ja Amerikasta kontin täydeltä uusia ja hyvin vähän käytettyjä, veneitä varusteineen.

Lue lisää...
 
«AlkuunEdellinen12345678910SeuraavaLoppuun»

Sivu 10 / 10
 
060718-161637cs_std.jpg

Ilmoitustaulu